Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kokteiļu Bārs

Gamsei

Kokteiļu Bārs Kad Gamsei tika atvērts 2013. gadā, hiperlocālisms tika ieviests prakses jomā, kas līdz tam galvenokārt bija saistīta tikai ar pārtikas produktiem. Gamsei kokteiļu sastāvdaļas ir savvaļas barībā vai audzē vietējie artēziskie zemnieki. Bāra interjers ir skaidrs šīs filozofijas turpinājums. Tāpat kā kokteiļi, arī Buero Vāgners visus materiālus iegādājās uz vietas un cieši sadarbojās ar vietējiem ražotājiem, lai ražotu individuālus risinājumus. Gamsei ir pilnībā integrēts jēdziens, kas kokteiļa dzeršanas notikumu pārvērš jaunā pieredzē.

Jūras Velšu Iepakojums

PURE

Jūras Velšu Iepakojums Šīs jaunās produktu grupas koncepcija ir "brīva no". Vienkārši sakot, mēs izveidojām neparasti atvieglotu dizainu. Parasti konservētām jūras veltēm ir tumši un pārblīvēti iesaiņojumi, tāpēc mūsu dizains ir "brīvs no" jebkura optiskā balasta. No otras puses, klāsts ir paredzēts arī alerģiskiem cilvēkiem un cilvēkiem, kuri ir jutīgi pret pārtiku. Tātad gandrīz tīši šķiet kaut kāds medicīnisks veids. Pārdošana sākās 2013. gada janvārī un ir ļoti veiksmīga. Atsauksmes par mazumtirdzniecības biznesu ir šādas: Mēs ļoti ilgi gaidījām izskatīgu un pārdomātu koncepciju. Klientam tas patiks.

Korporatīvās Arhitektūras Koncepcija

ajando Next Level C R M

Korporatīvās Arhitektūras Koncepcija ajando Loft Concept: Informācija ir mūsu Visuma būvmateriāls. Manheimas ostas rajonā, Vācijā, ir izveidots ļoti neparasts bēniņi. Pilna ajando komanda tajā dzīvos un strādās, sākot ar 2013. gada janvāri. Ar bēniņu korporatīvās arhitektūras koncepciju aizvien ir arhitekts Pēteris Staseks un arhitektu birojs loftwerk, kas atrodas Karlsrūē. To iedvesmoja Wheeler kvantu fizika, Jozefa M. Hofmaņa arhitektūra un, protams, ajando informācijas ekspertīze: "Informācija padara pasauli apļveida kārtu". Ilonas Koglinas bezmaksas žurnālistes teksts

Pilsētas Elektriskais Trikers

Lecomotion

Pilsētas Elektriskais Trikers Videi draudzīgs un inovatīvs LECOMOTION E-trike ir trīsritenis ar elektrisko palīglīdzekli, kuru iedvesmojuši ligzdoti iepirkšanās ratiņi. LECOMOTION E-trikes ir izstrādāti darbam kā pilsētas velosipēdu dalīšanas sistēmas sastāvdaļa. Paredzēts arī ligzdot viens otram kompaktas glabāšanas līnijā un atvieglot daudzu savākšanu un pārvietošanu vienlaikus, izmantojot šūpojošās aizmugurējās durvis un noņemamu kloķa komplektu. Tiek sniegta pedāļu palīdzība. Jūs to varat izmantot kā parastu velosipēdu ar vai bez atbalsta akumulatora. Krava ļāva pārvadāt arī 2 bērnus vai vienu pieaugušo.

Kancelejas Preces

commod – Feines in Holz

Kancelejas Preces „Commod” ir specializējies iekšdarbos. Saskaņā ar devīzi “smalkas koka preces” uzņēmums realizē īpaši ekskluzīvus dzīvojamos projektus. Kancelejas precēm bija jāatbilst šai prasībai. Izmantojot īpaši sajauktas krāsas, tika realizēts samazināts, bet rotaļīgais izkārtojums. Kancelejas preces atspoguļo firmas stilu, kā arī ideoloģiju izmantot tikai visdārgāko materiālu: Papīrs ir izgatavots no 100 procentiem kokvilnas, aploksnes no īsta koka finiera. Vizītkartes “iemieso” uzņēmumu saukli, izveidojot trīsdimensiju istabu ar tipiskiem koka izstrādājumiem.

Papīra Smalcinātājs

HandiShred

Papīra Smalcinātājs HandiShred ir pārnēsājams manuālais papīra smalcinātājs, kuram nav nepieciešams ārējs enerģijas avots. Tas ir izstrādāts mazs un glīti, lai jūs varētu to novietot uz sava galda, atvilktnes vai portfeļa iekšpusē, ar kuru var ērti piekļūt un sadriskāt savu svarīgo dokumentu jebkurā vietā un vietā. Šis parocīgais smalcinātājs lieliski darbojas, lai sasmalcinātu visus dokumentus vai kvītis, lai nodrošinātu, ka privātā, konfidenciālā un visa personīgā informācija vienmēr tiek aizsargāta.