Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Virtuves Piederumi

KITCHEN TRAIN

Virtuves Piederumi Izmantojot dažādus virtuves instrumentu stilus, papildus vizuālajam kairinājumam tiek radīta nekārtīga ēdiena gatavošanas vide. Īsumā sakot, es mēģināju izveidot vienotu šo populāro virtuves piederumu komplektu, ko parasti izmanto visās mājās.Šo dizainu tīri iedvesmoja radošums. "Vienota forma" un "patīkams izskats" ir divas no tā īpašībām. Turklāt to novatoriskā izskata dēļ tirgus priecēs. Ražotājam un klientam tā būs iespēja, ka 6 trauki tiek nopirkti vienā iepakojumā.

Automatizēts Imigrācijas Terminālis

CVision MBAS 2

Automatizēts Imigrācijas Terminālis MBAS 2 tika izstrādāts, lai mazinātu drošības produktu būtību un samazinātu iebiedēšanu un bailes gan no tehnoloģiskiem, gan psiholoģiskiem aspektiem. Tā dizains no jauna interpretē pazīstamus mājas datora elementus, lai lauku lietotājiem ap Taizemes robežu nodrošinātu lietotājam draudzīgu izskatu. Balss un vizuālie attēli ekrānā pirmo reizi pa solim pa solim ved cauri procesam. Divkāršais krāsu tonis pirkstu nospiedumu spilventiņā skaidri norāda skenēšanas zonas. MBAS 2 ir unikāls produkts, kura mērķis ir mainīt veidu, kā mēs šķērsojam robežas, nodrošinot vairākas valodas un draudzīgu, nediskriminējošu lietotāju pieredzi.

Izstāžu Zāle

From The Future

Izstāžu Zāle Izstāžu zāle: Izstāžu zālē ir redzami treniņu apavi un sporta aprīkojums, kas ražots ar iesmidzināšanas tehnoloģiju. Vieta izskatās, ka ražota ar iesmidzināšanas veidņu presēšanu. Vietnes ražošanas metodē mēbeļu gabali it kā būtu salikti kopā ar izgatavošanu iesmidzināšanas veidnē, lai izveidotu visu. Rupjas šūšanas takas, kas atrodas uz griestiem, mīkstina visu tehnoloģisko vizuālo izskatu.

Krēsls

SERENAD

Krēsls Es cienu visu veidu krēslus. Manuprāt, viens no vissvarīgākajiem, klasiskajiem un īpašajiem elementiem interjera dizainā ir krēsls. Serenad krēsla ideja nāk no ūdens gulbja, kurš pagriezās un lika viņai seju starp spārniem. Iespējams, ka Serenad krēsla spīdošā un slidenā virsma ar atšķirīgu un īpašu dizainu ir izgatavota tikai ļoti īpašām un unikālām vietām.

Atzveltnes Krēsls

The Monroe Chair

Atzveltnes Krēsls Pārsteidzoša elegance, idejas vienkāršība, ērta, izstrādāta, ņemot vērā ilgtspējību. Monro krēsls ir mēģinājums krasi vienkāršot ražošanas procesu, kas saistīts ar atzveltnes krēsla izgatavošanu. Tas izmanto CNC tehnoloģiju potenciālu atkārtoti izgriezt plakanu elementu no MDF, pēc tam šie elementi tiek iespiesti ap centrālo asi, veidojot sarežģīti izliektu krēslu. Aizmugurējā kāja pakāpeniski iekļūst atzveltnē, bet roku balsts - priekšējā kājā, veidojot atšķirīgu estētiku, ko pilnībā nosaka ražošanas procesa vienkāršība.

Parka Sols

Nessie

Parka Sols Šis projekts ir balstīts uz "Drop & Forget" idejas ideju, tas ir, to ir viegli uzstādīt uz vietas ar minimālām uzstādīšanas izmaksām attiecībā uz esošajām pilsētvides infrastruktūrām. Izturīgas, rūpīgi līdzsvarotas betona šķidruma formas rada ieskaujošu un ērtu sēdēšanas pieredzi.