Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Gredzens

Pollen

Gredzens Katrs gabals ir dabas fragmenta interpretācija. Daba kļūst par ieganstu dzīvības piešķiršanai dārgakmeņiem, spēlējoties ar faktūru gaismām un ēnām. Mērķis ir nodrošināt dārglietu ar interpretētām formām, kā daba tos noformē ar savu jutīgumu un juteklību. Visi gabali ir izgatavoti ar rokām, lai uzlabotu rotas faktūru un īpatnības. Stils ir tīrs, lai sasniegtu augu dzīvības vielu. Rezultāts piešķir skaņdarbam gan unikālu, gan mūžīgu, dziļi saistītu ar dabu.

Individuāls Mājas Termostats

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individuāls Mājas Termostats Viedtālruņa termostats piedāvā minimālistisku, elegantu dizainu, pārkāpjot tradicionālos termostata dizainus. Caurspīdīgais kubs vienā mirklī kļūst no balta uz krāsu. Viss, kas jums jādara, ir jāpielieto viena no 5 maināmām krāsu filmām ierīces aizmugurē. Mīksta un gaiša krāsa piešķir smalku oriģināluma pieskārienu. Fiziskā mijiedarbība tiek samazināta līdz minimumam. Vienkāršs pieskāriens ļauj mainīt temperatūru, kamēr visas pārējās vadības ierīces tiek veiktas no lietotāja viedtālruņa. E-tintes ekrāns ir izvēlēts nepārspējamas kvalitātes un minimāla enerģijas patēriņa dēļ.

Vizuālā Māksla

Loving Nature

Vizuālā Māksla Mīloša daba ir mākslas darbu projekts, kas atsaucas uz mīlestību un cieņu pret dabu, pret visām dzīvajām būtnēm. Katrā gleznā Gabriela Delgado īpašu uzmanību pievērš krāsai, uzmanīgi izvēloties elementus, kas sajaucas ar harmoniju, lai iegūtu sulīgu, bet vienkāršu apdari. Pētījums un viņas patiesā mīlestība pret dizainu dod tai intuitīvu spēju radīt dinamiskas krāsas gabalus ar plankuma elementiem, sākot no fantastiskiem līdz ģeniāliem. Viņas kultūra un personīgā pieredze veido kompozīcijas unikālos vizuālos stāstījumos, kas noteikti izdaiļos jebkuru atmosfēru ar dabu un dzīvespriecību.

Pielāgojamas Rotas

Gravity

Pielāgojamas Rotas Lai gan 21. gadsimtā mūsdienīgu tehnoloģiju, jaunu materiālu vai ārkārtīgi jaunu formu izmantošana bieži ir obligāta inovācijas, Gravity pierāda pretējo. Gravitācija ir pielāgojamu rotaslietu kolekcija, kurā tiek izmantota tikai vītne, ļoti veca tehnika un gravitācija, neizsmeļams resurss. Kolekcija sastāv no ļoti daudziem sudraba vai zelta elementiem ar dažādu dizainu. Katru no tiem var saistīt ar pērļu vai akmeņu šķipsnām un kuloniem. Kolekcija ir tik dārgakmeņu bezgalība.

Lampa

Schon

Lampa Šīs unikālās lampas gaismas avoti ir novietoti vispārējās formas centrā, tāpēc tas apgaismo mīkstu un vienmērīgu gaismas avotu. Gaismas virsmas ir atdalāmas no galvenā korpusa, tāpēc vienkārša korpusa forma ar apakšējām detaļām, kā arī enerģijas taupīšana ar nelielu elektroenerģijas patēriņu piešķir tai papildu funkciju. Arī pieskarties korpuss gaismas ieslēgšanai vai izslēgšanai ir vēl viena šīs unikālās gaismas modernā īpašība. Izteiksme rada atšķirības apgaismojumā un ir izstrādāts luktura apgaismojums. Lielākā daļa gaismas izstaro no lampām, lai skatītājs neizmantotu tās priekšrocības. Skaisti dzīvot.

Romāns

180º North East

Romāns "180º ziemeļaustrumi" ir 90 000 vārdu piedzīvojumu stāstījums. Tas stāsta patieso stāstu par Daniela Kutkera ceļojumu cauri Austrālijai, Āzijai, Kanādai un Skandināvijai 2009. gada rudenī, kad viņam bija 24 gadi. , fotoattēli, kartes, izteiksmīgs teksts un video palīdz iegremdēt lasītāju piedzīvojumā un ļauj labāk izprast paša autora personīgo pieredzi.