Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Daudzfunkcionāls Celtniecības Komplekts

JIX

Daudzfunkcionāls Celtniecības Komplekts JIX ir celtniecības komplekts, ko izveidojis Ņujorkā bāzēts vizuālais mākslinieks un produktu dizainers Patriks Martinezs. Tas sastāv no maziem moduļu elementiem, kas ir īpaši izstrādāti, lai standarta dzēriena salmiņus varētu savienot kopā, lai radītu visdažādākās konstrukcijas. JIX savienotāji ir plakanos režģos, kas viegli atdalās, krustojas un nofiksējas savā vietā. Ar JIX jūs varat izveidot visu, sākot no vērienīgām istabas lieluma konstrukcijām un beidzot ar sarežģītām galda skulptūrām, izmantojot JIX savienotājus un dzeramos salmus.

Vannas Istabas Kolekcija

CATINO

Vannas Istabas Kolekcija KATINO ir dzimusi no vēlmes piešķirt domai formu. Šis krājums ikdienā atsauc atmiņā dzeju, izmantojot vienkāršus elementus, kas mūsdienīgi pārinterpretē mūsu iztēles esošos arhetipus. Tas ierosina atgriezties siltuma un cietsirdības vidē, izmantojot dabiskos kokus, kas izgatavoti no cieta un salikti, lai paliktu mūžīgi.

Korporatīvā Identitāte

Predictive Solutions

Korporatīvā Identitāte Predictive Solutions ir programmatūras produktu piegādātājs prognostiskai analītikai. Uzņēmuma produkti tiek izmantoti, lai veiktu prognozes, analizējot esošos datus. Uzņēmuma zīme - apļa sektori - atgādina sektoru diagrammas, kā arī ļoti stilizētu un vienkāršotu acs attēlu profilā. Zīmola platforma "izgaismo gaismu" ir visas zīmola grafikas dzinējspēks. Gan mainīgās, abstraktās mainīgās formas, gan tematiski vienkāršotās ilustrācijas dažādās lietojumprogrammās tiek izmantotas kā papildu grafika.

Korporatīvā Identitāte

Glazov

Korporatīvā Identitāte Glazov ir mēbeļu fabrika pilsētā ar tādu pašu nosaukumu. Rūpnīca ražo lētas mēbeles. Tā kā šādu mēbeļu dizains ir diezgan vispārīgs, tika nolemts komunikācijas koncepciju balstīt uz oriģinālajiem "koka" 3D burtiem, vārdi, kas sastāv no šādiem burtiem, simbolizē mēbeļu komplektus. Burti veido vārdus “mēbeles”, “guļamistaba” utt. Vai kolekciju nosaukumus, tie ir izvietoti tā, lai līdzinātos mēbeļu gabaliem. Ieskicētie 3D burti ir līdzīgi mēbeļu shēmām un zīmola identificēšanai tos var izmantot uz kancelejas piederumiem vai uz fotofona fona.

Izlietne

Angle

Izlietne Pasaulē ir ļoti daudz izlietņu ar izcilu dizainu. Bet mēs piedāvājam aplūkot šo lietu no jauna. Mēs vēlamies dot iespēju izbaudīt izlietnes izmantošanas procesu un paslēpt tik nepieciešamo, bet neestētisko detaļu kā kanalizācijas caurumu. “Leņķis” ir lakonisks dizains, kurā pārdomātas visas ērtības ērtai lietošanai un tīrīšanas sistēmai. Lietošanas laikā jūs neievēroat notekas caurumu, viss izskatās tā, it kā ūdens vienkārši pazustu. Šo ar optisko ilūziju saistīto efektu panāk ar īpašu izlietnes virsmu atrašanās vietu.

Burtveidols

Red Script Pro typeface

Burtveidols Red Script Pro ir unikāls fonts, ko iedvesmojušas jaunas tehnoloģijas un sīkrīki alternatīviem saziņas veidiem, harmoniski savienojot mūs ar tā bezmaksas vēstuļu formām. Iedvesmojoties no iPad un izstrādājot otas, tas tiek izteikts unikālā rakstīšanas stilā. Tas satur angļu, grieķu, kā arī kirilicas alfabētu un atbalsta vairāk nekā 70 valodas.