Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Piespraude

The Sunshine

Piespraude Šīs rotaslietas iezīme ir tā, ka šeit tika izmantota liela sarežģīta akmens forma, kas ir iestatīta uz neredzamu (gaisa) rāmi. Rotaslietu skatā tiek atvērti tikai akmeņi, kas slēpj montāžas tehnoloģiju. Pats akmens ir turēts ar diviem, neuzkrītošiem armatūru un plānu dimantu, kas aprauts. Šī plāksne ir pamats visām atbalsta struktūras saktām. Tas tur un otrais akmens. Visa kompozīcija bija iespējama pēc sarežģītā galvenā slīpēšanas akmens.

Divvietīgs

Mowraj

Divvietīgs Mowraj ir divvietīgs, kas paredzēts ēģiptiešu un gotisko stilu garu iemiesošanai. Tās forma tika iegūta no Nowraga, kulšanas kamanu ēģiptiešu versijā, kas tika mainīta, lai iemiesotu gotikas nojautas, neapdraudot tās etnisko antiluviešu būtību. Dizains ir melni lakots ar ēģiptiešu rokām darinātiem gravējumiem uz abām rokām un kājām, kā arī bagātīgu samta apdari, kurai ir bultskrūves un vilkšanas gredzeni, piešķirot tai viduslaiku, kas izmesta kā gotikas izskats.

Dzīvojamā Māja

Tempo House

Dzīvojamā Māja Šis projekts ir pilnīga koloniālā stila mājas atjaunošana vienā no burvīgākajām apkaimēm Riodežaneiro. Izvietojot ārkārtas vietā, kas pilna ar eksotiskiem kokiem un augiem (slavenā ainavu arhitekta Burle Marksa oriģinālais ainavas plāns), galvenais mērķis bija integrēt ārējo dārzu ar iekšējām telpām, atverot lielus logus un durvis. Dekorācijai ir nozīmīgi itāļu un brazīliešu zīmoli, un tās ideja ir, lai tā būtu kā audekls, lai klients (mākslas kolekcionārs) varētu izstādīt savus iecienītos darbus.

Daudzfunkcionāls Celtniecības Komplekts

JIX

Daudzfunkcionāls Celtniecības Komplekts JIX ir celtniecības komplekts, ko izveidojis Ņujorkā bāzēts vizuālais mākslinieks un produktu dizainers Patriks Martinezs. Tas sastāv no maziem moduļu elementiem, kas ir īpaši izstrādāti, lai standarta dzēriena salmiņus varētu savienot kopā, lai radītu visdažādākās konstrukcijas. JIX savienotāji ir plakanos režģos, kas viegli atdalās, krustojas un nofiksējas savā vietā. Ar JIX jūs varat izveidot visu, sākot no vērienīgām istabas lieluma konstrukcijām un beidzot ar sarežģītām galda skulptūrām, izmantojot JIX savienotājus un dzeramos salmus.

Vannas Istabas Kolekcija

CATINO

Vannas Istabas Kolekcija KATINO ir dzimusi no vēlmes piešķirt domai formu. Šis krājums ikdienā atsauc atmiņā dzeju, izmantojot vienkāršus elementus, kas mūsdienīgi pārinterpretē mūsu iztēles esošos arhetipus. Tas ierosina atgriezties siltuma un cietsirdības vidē, izmantojot dabiskos kokus, kas izgatavoti no cieta un salikti, lai paliktu mūžīgi.

Korporatīvā Identitāte

Predictive Solutions

Korporatīvā Identitāte Predictive Solutions ir programmatūras produktu piegādātājs prognostiskai analītikai. Uzņēmuma produkti tiek izmantoti, lai veiktu prognozes, analizējot esošos datus. Uzņēmuma zīme - apļa sektori - atgādina sektoru diagrammas, kā arī ļoti stilizētu un vienkāršotu acs attēlu profilā. Zīmola platforma "izgaismo gaismu" ir visas zīmola grafikas dzinējspēks. Gan mainīgās, abstraktās mainīgās formas, gan tematiski vienkāršotās ilustrācijas dažādās lietojumprogrammās tiek izmantotas kā papildu grafika.