Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Apgaismojums

Capsule

Apgaismojums Luktura Capsule forma atkārto mūsdienu pasaulē tik plaši izplatīto kapsulu formu: zāles, arhitektūras struktūras, kosmosa kuģi, termosi, caurules, laika kapsulas, kas daudzu gadu desmitu laikā pārraida ziņojumus pēcnācējiem. Tas var būt divu veidu: standarta un iegarenas. Lampas ir pieejamas vairākās krāsās ar atšķirīgu caurspīdīguma pakāpi. Sasaiste ar neilona virvēm lampai piešķir roku efektu. Tās universālā forma bija noteikt ražošanas un masveida ražošanas vienkāršību. Taupīšana lampas ražošanas procesā ir tā galvenā priekšrocība.

Projekta nosaukums : Capsule, Dizaineru vārds : Natalia Komarova, Klienta vārds : Alter Ego Studio.

Capsule Apgaismojums

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.