Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Komerciālā Un Administratīvā

Sina Complex

Komerciālā Un Administratīvā Plānā projekts tika uzsākts ar elpošanas plaušām, kas bija saskarē ar zemu, un kurām patika gaisa filtra veģetācija, un tika mēģināts šo tendenci turpināt visā sērijā. Tāpat tika izveidotas dažas vietas dažādos augstumos pilsētas novērošanai. Šīs vietas ieskauj gliemežvāki (veģetācija un dizains), un tas kopumā piedāvā filtrētu skatu no šiem elementiem auditorijai gan no iekšpuses, gan no ārpuses, lai samazinātu fiziskā un vizuālā piesārņojuma intensitāti.

Projekta nosaukums : Sina Complex, Dizaineru vārds : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Klienta vārds : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Komerciālā Un Administratīvā

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.