Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kāzu Pieņemšanas Posms

Depiction

Kāzu Pieņemšanas Posms Skaisti izstrādāts komplekts kāzu uzņemšanai. Grand Avenue sveic viesi uz mīksta balta kažokāda paklāja. Sajūtot Romas pilsētas būtību caur vārtiem, romiešu pīlāriem, Statuju, apaļajām tiāru stila sēdvietām un milzīgo "Fontana-di-trevi". Plūstoša ūdens skaņa fonā rada nomierinošu mūziku, sveicot tikko apprecētos. Neviens no komandas locekļiem nekad nav dzirdējis vai redzējis faktisko struktūru un joprojām 100% attēlo oriģinālo struktūru, kuru ir izdevīgi padarīt visu tikai 20 dienu laikā.

Projekta nosaukums : Depiction, Dizaineru vārds : Arundhati Subodh Sathe, Klienta vārds : Victrans Engineers.

Depiction Kāzu Pieņemšanas Posms

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.