Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Sānu Galds

Chezca

Sānu Galds Chezca ir sānu galds, kas palīdz apkopot visus priekšmetus, kas parasti atrodas apkārt, strādājot. Paredzēts mazām telpām, tas aizņem minimālu vietu un var tikt novietots jebkur mājā. Tas darbojas kā visu mazo priekšmetu un sīkrīku centrs, saglabājot visu redzamo un ērto. Tam ir augšējā virsma maziem priekšmetiem, priekšējā virsma žurnālu un klēpjdatoru glabāšanai uzlādēšanas laikā, kā arī aizmugurē slēptā vieta, kur glabāt WIFI maršrutētāju un kārtot kabeļus. Chezca piedāvā arī vairākas kontaktligzdas, kuras var atsevišķi izvilkt vai diskrēti piekārt pie sāniem, kad tās nelieto.

Projekta nosaukums : Chezca, Dizaineru vārds : Andrea Kac, Klienta vārds : KAC Taller de Diseño.

Chezca Sānu Galds

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.