Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Vannas Istabas Mēbeles

Eleganza

Vannas Istabas Mēbeles Eleganza vannas istabas mēbeļu kolekcija ir paredzēta, lai ar mūsdienīgu pieeju atjaunotu mēbeļu izstrādājumu un roku izstrādājumu precizitāti, eleganci un sajūtas, kā arī panāktu svaigu vannas istabas kultūru. Eleganza kolekcijai, kurai ir smalks darba virsma uz stilīgiem stendiem, ir elegants, moderns, māksliniecisks un inovatīvs stāsts, kas apvieno mīkstas un asas līnijas ar vienkāršu līdzsvaru.

Projekta nosaukums : Eleganza, Dizaineru vārds : Isvea Eurasia, Klienta vārds : ISVEA.

Eleganza Vannas Istabas Mēbeles

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.