Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Pārveidojoša Velosipēdu Novietošana

Smartstreets-Cyclepark™

Pārveidojoša Velosipēdu Novietošana Smartstreets-Cyclepark ir daudzpusīga, pilnveidota velosipēdu novietošanas iekārta diviem velosipēdiem, kas der dažās minūtēs, lai ļautu ātri uzlabot velosipēdu novietošanas iespējas visās pilsētas teritorijās, nepievienojot jucekli ielas skatam. Iekārtas palīdz samazināt velosipēdu zādzības, un tās var uzstādīt pat visšaurākajās ielās, atbrīvojot jaunu vērtību no esošās infrastruktūras. Izgatavots no nerūsējošā tērauda, aprīkojumu var saskaņot ar RAL krāsu un zīmolu vietējām pašvaldībām vai sponsoriem. To var izmantot arī, lai palīdzētu noteikt veloceliņus. To var pārkonfigurēt, lai tas atbilstu jebkura izmēra vai stila kolonnām.

Projekta nosaukums : Smartstreets-Cyclepark™, Dizaineru vārds : SMARTSTREETS LTD, Klienta vārds : Cities, Councils and Municipalities.

Smartstreets-Cyclepark™ Pārveidojoša Velosipēdu Novietošana

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.