Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Logotips

Samadara Ginige Personal Identity

Logotips Samadara Ginige personīgā identitāte (logotips) ir vienkāršības un izsmalcinātības simbols. Stilīgā monogramma, kurā iekļauti viņas iniciāļi “s” un “g”, ir parādīta daudzās galerijās un rakstos. Viņas logotipā, kas novilkts ar vienu līniju, abi burti ir radoši savienoti un savstarpēji saistīti, atklājot viņas tēlainās dizaina prasmes ar sievišķības pieskārienu. Samadara ir gan dizainers, gan izstrādātājs. Kopējais dizains mums atgādina bezgalības simbolu, kas attēlo viņas spēju piegādāt visaptverošus risinājumus no dizaina līdz izstrādei.

Projekta nosaukums : Samadara Ginige Personal Identity, Dizaineru vārds : Samadara Ginige, Klienta vārds : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Logotips

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizains

Pārsteidzošs dizains. Labs dizains. Labākais dizains.

Labi dizaini rada vērtību sabiedrībai. Ikdienā mēs demonstrējam īpašu dizaina projektu, kas demonstrē dizaina izcilību. Šodien mēs ar prieku demonstrējam godalgotu dizainu, kas rada pozitīvas pārmaiņas. Mēs katru dienu parādīsim vairāk lielisku un iedvesmojošu dizainu. Pārliecinieties, ka apmeklējat mūs katru dienu, lai baudītu jaunus labus dizaina produktus un projektus no izcilākajiem dizaineriem visā pasaulē.