Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Transporta Mezgls

Viforion

Transporta Mezgls Projekts ir transporta HUB, kas viegli un efektīvi saista apkārtējās pilsētas apdzīvotās vietas ar dinamiskās dzīves būtību, kas rodas, apvienojot dažādas transporta sistēmas, piemēram, dzelzceļa staciju, metro staciju, Nīlas klāju un autoostu, kā arī citus pakalpojumus, lai pārveidotu vieta, kur būt par nākotnes attīstības katalizatoru.

Projekta nosaukums : Viforion, Dizaineru vārds : Ahmed Khaled, Klienta vārds : COSIGN GROUP , Polygon Design Studio.

Viforion Transporta Mezgls

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.