Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Riskanto veikalu projektēja un izveidoja smallna, dizaina studija un vintage galerija, kuru dibināja Piotrs Płoski. Uzdevums radīja daudz izaicinājumu, jo boutique atrodas īres mājas otrajā stāvā, tam nav skatloga un tā platība ir tikai 80 kv.m. Šeit radās ideja divkāršot laukumu, izmantojot gan vietu uz griestiem, gan grīdas platību. Tiek panākta viesmīlīga, mājīga atmosfēra, kaut arī mēbeles patiesībā ir karājas otrādi uz griestiem. Riskants veikals ir izveidots, ievērojot visus noteikumus (tas pat pakļauj smagumu). Tas pilnībā atspoguļo zīmola garu.

Projekta nosaukums : Risky Shop, Dizaineru vārds : smallna, Klienta vārds : Risky Shop powered by smallna.

Risky Shop Boutique & Showroom

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.