Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kalendārs

Calendar 2014 “Safari”

Kalendārs Safari ir papīra izstrādājumu dzīvnieku kalendārs. Noņemiet un salieciet 6 loksnes ar 2 ikmēneša kalendāriem sānos. Salieciet korpusu un savienojuma daļas gar krokām, apskatiet zīmes uz savienojumiem un salieciet kopā, kā parādīts. Kvalitātes dizainam ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu Life with Design.

Projekta nosaukums : Calendar 2014 “Safari”, Dizaineru vārds : Katsumi Tamura, Klienta vārds : good morning inc..

Calendar 2014 “Safari” Kalendārs

Šis lieliskais dizains ir zelta dizaina balvas ieguvējs apgaismes produktu un apgaismes projektu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt zelta godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus citus jaunus, inovatīvus, oriģinālus un radošus apgaismes izstrādājumu un apgaismojuma projektu dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.