Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Grafika Brīvdienu Mājai

SAKÀ

Grafika Brīvdienu Mājai PRIM PRIM studija izveidoja viesu nama SAKÀ vizuālo identitāti, iekļaujot nosaukuma un logotipa dizainu, katras istabas grafiku (simbolu dizains, tapešu raksti, sienas attēlu dizains, spilvenu aplikācijas utt.), Mājas lapas dizainu, pastkartes, nozīmītes, vārda kartes un ielūgumi. Katrā viesu nama SAKÀ istabā ir atšķirīga leģenda, kas saistīta ar Druskininku (Lietuvas kūrortpilsēta, kurā atrodas šī māja) un tās apkārtni. Katrā istabā ir savs simbols kā atslēgvārds no leģendas. Šīs ikonas parādās interjera grafikā un citos objektos, kas veido tā vizuālo identitāti.

Projekta nosaukums : SAKÀ, Dizaineru vārds : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Klienta vārds : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ Grafika Brīvdienu Mājai

Šis lieliskais dizains ir zelta dizaina balvas ieguvējs apgaismes produktu un apgaismes projektu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt zelta godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus citus jaunus, inovatīvus, oriģinālus un radošus apgaismes izstrādājumu un apgaismojuma projektu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.