Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Dzert Kafiju Un Apakštase

LOA Coffee Cup

Dzert Kafiju Un Apakštase Kafijas dzeršana iezīmē dienas sākumu, ir iegansts tikšanās un nosaka pusdienu beigas, neaizmirstot, ka dažiem tas nozīmē pagarināto darba un mācību stundu sākumu. Dzīvošana, darbs un izklaide ir telpas un aktivitātes, kas saistītas ar kafijas dzeršanu. Tāpēc tasītes dizains ir nepārtraukta plakne, kuras oficiālais izteiciens ir "origami" tehnika.

Projekta nosaukums : LOA Coffee Cup, Dizaineru vārds : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Klienta vārds : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Dzert Kafiju Un Apakštase

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.