Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Mazgātāja Paneļa Interfeiss

Project Halo

Mazgātāja Paneļa Interfeiss Šī ir pavisam jauna mazgātāja saskarnes koncepcija. Šajā skārienekrānā to būs daudz vieglāk izmantot nekā daudz pogu vai lielu ritenīti. Tas liks jums izvēlēties soli pa solim, bet neliks jums tik daudz domāt. Mēs vēlamies, lai, izvēloties atšķirīgu auduma un velosipēda veidu, tam tiktu parādīts atšķirīgs krāsu vizualizators, tāpēc tā var būt lieliska lieta jūsu mājām. Jūsu tālrunis būs tālvadības pults, jūs saņemsit paziņojumu un ziņosit par to un caur internetu nosūtīsit komandu mazgātājam.

Projekta nosaukums : Project Halo, Dizaineru vārds : Juan Yi Zhang, Klienta vārds : eico design.

Project Halo Mazgātāja Paneļa Interfeiss

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.