Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Teātra Krēsls

Thea

Teātra Krēsls MENUT ir dizaina studija, kas koncentrējas uz bērnu dizainu, un tās skaidrais mērķis ir atjaunot tiltu ar pieaugušajiem paredzēto. Mūsu filozofija ir piedāvāt novatorisku redzējumu par mūsdienu ģimenes dzīvesveidu. Mēs piedāvājam THEA, teātra krēslu. Apsēdies un glezno; izveidot savu stāstu; un piezvani draugiem! THEA fokusa punkts ir aizmugure, kuru var izmantot kā skatuvi. Apakšējā daļā ir atvilktne, kas pēc atvēršanas slēpj krēsla aizmuguri un nodrošina “leļļu” īpašniekam zināmu privātumu. Bērni atvilktnē atradīs pirkstu marionetes, lai rādītu skates kopā ar draugiem.

Projekta nosaukums : Thea, Dizaineru vārds : Maria Baldó Benac, Klienta vārds : MENUT.

Thea Teātra Krēsls

Šis lieliskais dizains ir zelta dizaina balvas ieguvējs apgaismes produktu un apgaismes projektu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt zelta godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus citus jaunus, inovatīvus, oriģinālus un radošus apgaismes izstrādājumu un apgaismojuma projektu dizaina darbus.

Dienas dizains

Pārsteidzošs dizains. Labs dizains. Labākais dizains.

Labi dizaini rada vērtību sabiedrībai. Ikdienā mēs demonstrējam īpašu dizaina projektu, kas demonstrē dizaina izcilību. Šodien mēs ar prieku demonstrējam godalgotu dizainu, kas rada pozitīvas pārmaiņas. Mēs katru dienu parādīsim vairāk lielisku un iedvesmojošu dizainu. Pārliecinieties, ka apmeklējat mūs katru dienu, lai baudītu jaunus labus dizaina produktus un projektus no izcilākajiem dizaineriem visā pasaulē.