Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Elastīgs Birojs

Suivez le guide

Elastīgs Birojs Šī koncepcija tika izstrādāta dizaina konkursam, kuru organizēja Rietumflandrijas province. Uzdevums bija aizpildīt lielu tukšu vietu, kas atrodas vairāku biroju vidū, ar mēbelēm, kur lietotāji varēja pulcēties. Suivez le ceļvedis ir 7 saplākšņa apjoma sērija, kurā lietotājs var veikt citas darbības. Viņi var viegli mainīt katras kastes atrašanās vietu atbilstoši nepieciešamajai funkcijai. “Suivez-le-guide” pārkāpj konvencijas biroja mēbeļu jomā. Tā ir atbilde uz pieprasījumu pēc citiem darba un saziņas veidiem.

Projekta nosaukums : Suivez le guide, Dizaineru vārds : Five Am, Klienta vārds : Five AM.

Suivez le guide Elastīgs Birojs

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.