Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Dzīvojamā Māja

Iwan Residence

Dzīvojamā Māja Šis projekts ir grezns tirgus piedāvājums, kas pieder klientam ar milzīgu aizrautību ar vismodernākajiem mūsdienu dizainiem, bet dziļu pieķeršanos krāšņajai islāma nojautai. Šī bija iespēja īstenot ilgi vēlamo mērķi un vēlmi apvienot šos divus dažādotos stilus un saglabāt netraucētu sajūtu un izpratni par šo tēmu saplūšanu. Tas vairāk atgādina dažādu pasauļu, ideoloģiju un laikmetu sajaukšanos - zinātniskās fantastikas mentālie attēli no 1000 nakšu vēsturiskās pils, kas piedzīvo milzīgu sejas pacelšanu 21. futūristiskajā aurā.

Projekta nosaukums : Iwan Residence, Dizaineru vārds : Dalia Sadany, Klienta vārds : Dezines Dalia Sadany Creations.

Iwan Residence Dzīvojamā Māja

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.