Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Restorāns

Yucoo

Restorāns Ar pakāpenisku estētikas briedumu un cilvēka estētiskajām izmaiņām modernais stils, kas izceļ sevi un individualitāti, ir kļuvis par nozīmīgiem dizaina elementiem. Šis gadījums ir restorāns, un dizainers vēlas patērētājiem radīt jauneklīgāku kosmosa pieredzi. Gaiši zili, pelēki un zaļi augi rada dabisku komfortu un mājīgumu telpā. Ar rokām austa rotangpalmas un metāla izgatavotā lustra izskaidro cilvēka un dabas sadursmi, parādot visa restorāna dzīvotspēju.

Veikals

Formal Wear

Veikals Vīriešu apģērbu veikali bieži piedāvā neitrālu interjeru, kas negatīvi ietekmē apmeklētāju noskaņojumu un tādējādi samazina pārdošanas procentus. Lai piesaistītu cilvēkus ne tikai apmeklēt veikalu, bet arī iegādāties tur piedāvātos produktus, šai telpai vajadzētu iedvesmot un uzmundrināt labu uzmundrinājumu. Tāpēc šī veikala dizainā tiek izmantotas īpašas iespējas, kuras iedvesmojusi šūšanas meistarība un dažādas detaļas, kas piesaistīs uzmanību un izplatīs labu garastāvokli. Divās zonās sadalītais brīvās telpas izkārtojums ir paredzēts arī klienta brīvībai iepirkšanās laikā.

Matu Taisnotājs

Nano Airy

Matu Taisnotājs Nano gaisīgais iztaisnošanas dzelzs apvieno nanokeramikas pārklājuma materiālus ar inovatīvu negatīvās dzelzs tehnoloģiju, kas matus maigi un gludi ātri iegūst taisnā formā. Pateicoties magnēta sensoram vāciņa un korpusa augšdaļā, ierīce automātiski izslēdzas, kad vāciņš ir aizvērts, un tas ir droši pārnēsājams. Kompaktais korpuss ar USB uzlādējamu bezvadu dizainu ir ērti uzglabāt rokassomiņā un nēsāt rokās, palīdzot mātītēm saglabāt elegantu frizūru jebkurā laikā un vietā. Baltā un rozā krāsu shēma piešķir ierīcei sievišķīgu raksturu.

Mobilā Lietojumprogramma

DeafUP

Mobilā Lietojumprogramma DeafUP uzsver izglītības un profesionālās pieredzes nozīmi nedzirdīgo kopienai Austrumeiropā. Viņi rada vidi, kurā dzirdes profesionāļi un nedzirdīgie studenti var satikties un sadarboties. Sadarbība būs dabisks veids, kā dot iespēju un motivēt nedzirdīgos cilvēkus kļūt aktīvākiem, paaugstināt savus talantus, apgūt jaunas prasmes, kaut ko mainīt.

Rokassomas

Qwerty Elemental

Rokassomas Tāpat kā rakstāmmašīnu dizaina evolūcija parāda pārveidošanos no ļoti sarežģītas vizuālās formas uz tīri izklātu, vienkāršu ģeometrisku formu, arī Qwerty-elementāls ir spēka, simetrijas un vienkāršības iemiesojums. Konstruktīvas tērauda daļas, kuras izgatavojuši dažādi amatnieki, ir produkta atšķirīga vizuālā īpašība, kas somai piešķir arhitektonisku izskatu. Somas galvenā īpatnība ir divas rakstāmmašīnu atslēgas, kuras pats izgatavo un montē pats dizainers.

Sieviešu Apģērbu Kolekcija

Macaroni Club

Sieviešu Apģērbu Kolekcija Kolekcijas “Macaroni Club” iedvesmas avots ir makaroni no 18. gadsimta vidus, kas tos saista ar šodienas logotipiem atkarīgiem cilvēkiem. Makaroni bija termins vīriešiem, kuri pārsniedza parasto modes robežu Londonā. Tās bija 18. gadsimta logo mānija. Šīs kolekcijas mērķis ir parādīt logotipa spēku no pagātnes līdz mūsdienām, un pats par sevi tas rada Makaronu klubu kā zīmolu. Dizaina detaļas ir iedvesmotas no 1770. gada Makaroni kostīmiem un pašreizējām modes tendencēm ar ekstrēmiem apjomiem un garumu.