Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
40 Gadus Vecs Biroja Bloks

780 Tianshan Road, Shanghai

40 Gadus Vecs Biroja Bloks Šajā 40 gadus vecajā ēkā oriģinālie elementi, piemēram, logu rāmji un kāpņu rokturi, tiek turēti un pārkrāsoti, lai bālās laika pēdas mierīgi pastāstītu stāstu. Klients specializējas pazemes komunālo pakalpojumu atklāšanas pakalpojumos. Uzņēmuma filozofija ir “redzēt neredzamo”, tāpēc moderns un minimāls centrālais koridors ir īpaši izveidots, lai glīti noklusētu telpas, bet smalki atklājot to durvis. Ēkas garumā jūs varat redzēt nostalģisku atmosfēru, mūsdienīgu funkcionalitāti un Ķīnas šiku, kas tiek izmantoti, lai saglabātu, kā arī atdzīvinātu šo vēsturisko vietu.

Projekta nosaukums : 780 Tianshan Road, Shanghai, Dizaineru vārds : Lam Wai Ming, Klienta vārds : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai 40 Gadus Vecs Biroja Bloks

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.