Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Apgaismojums

Claire de Lune Chandelier

Apgaismojums Dekoratīvs, apgaismojums, pārdots plakanā iepakojumā, iesaiņots atkārtoti lietojamā somā. Es piedāvāju grandioza, grezna, kultivēta produkta versiju par pieņemamu cenu, kas attēlo pagātnes laikmetu - baroka / rokoko, izgatavotu no mūsdienīga materiāla. Šī tēma ir mūžīga. Tajā pašā laikā Klēra de Lune lustra savā dīvainajā atmosfērā sniedz mazliet humora. (Montāžas instrukcijas tiek piegādātas uz papīra, kā arī CD-Beta). Ideja padarīt to par vienkāršu iepakojumu bija darīt manu ieguldījumu CO2 izmešu samazināšanā, kā arī iesaistīt galapatērētāju savas puses apzinātā procesā, lai tas ietekmētu mūsu vidi.

Projekta nosaukums : Claire de Lune Chandelier, Dizaineru vārds : Claire Requa, Klienta vārds : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Apgaismojums

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.