Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Ilgtspējas Koferis

Rhita

Ilgtspējas Koferis Montāža un demontāža paredzēta ilgtspējības apsvērumu dēļ. Izstrādājot novatorisku eņģu struktūras sistēmu, tika samazināti 70 procenti detaļu, nebija līmes vai kniedes fiksēšanai, netika iekšējās oderes šūšana, kas atvieglo remontu, un tika samazināti 33 procenti no kravas apjoma, galu galā pagarinot čemodānu. dzīves cikls. Visas detaļas var iegādāties individuāli, lai pielāgotu savu čemodānu vai nomainītu rezerves daļas, bez nepieciešamības atgriezt koferi remonta centrā, tas ietaupa laiku un samazina pārvadāšanas radīto oglekļa nospiedumu.

Projekta nosaukums : Rhita, Dizaineru vārds : ChungSheng Chen, Klienta vārds : Tainan University of Technology/Product Design Deparment.

Rhita Ilgtspējas Koferis

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.