Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Viesu Mājas Interjera Dizains

Barn by a River

Viesu Mājas Interjera Dizains Projekts “Kūts pie upes” atbilst izaicinājumam izveidot apdzīvotu vietu, balstoties uz ekoloģisko iesaisti, un ierosina konkrētu lokālo risinājumu arhitektūras un ainavas savstarpējai iespiešanās problēmai. Tradicionālais mājas arhetips tiek nodots tā formu askētiskumam. Jumta ciedra jostas roze un zaļās šķembu sienas ēku slēpj mākslīgās ainavas zālē un krūmos. Aiz stikla sienas paveras skats uz akmeņaino upmalu.

Lūgšanu Zāle

Water Mosque

Lūgšanu Zāle Ar jutīgu ieviešanu vietnē ēka kļūst par jūras turpinājumu caur paceltu platformu, kas kalpo kā lūgšanu zāle un kas izplešas bezgalīgi. Šķidruma veidojumi attiecas uz jūras kustību, cenšoties savienot mošeju ar apkārtni. Ēka izceļas, atspoguļojot tās funkcijas raksturu, un fiziski laikmetīgi atspoguļo Tuvo Austrumu arhitektūras filozofiju. Iegūtais eksterjers rada gan ikonu horizonta papildinājumu, gan tipoloģijas izgudrojumu, kas realizēts mūsdienu dizaina valodā.

Grāmatnīca

Guiyang Zhongshuge

Grāmatnīca Ar kalnainajiem koridoriem un stalaktītu grotu izskata grāmatplauktiem grāmatnīca iepazīstina lasītājus ar karsta alas pasauli. Šādā veidā dizaina komanda sniedz fantastisku vizuālo pieredzi, vienlaikus izplatot vietējās īpatnības un kultūru lielākiem ļaudīm. Gujāna Zhongshuge ir bijusi kultūras piemineklis un pilsētas orientieris Guijanjas pilsētā. Turklāt tas arī mazina kultūras atmosfēras plaisu Gajānā.

Grāmatnīca

Chongqing Zhongshuge

Grāmatnīca Iekļaujot grāmatnīcā krāšņo Čongkingas ainavu, dizainers ir izveidojis telpu, kurā lasot lasītāji var justies kā burvīgajā Čuncjinā. Kopumā ir pieci lasīšanas laukumu veidi, katrs no tiem ir kā brīnumzeme ar atšķirīgām iezīmēm. Chongqing Zhongshuge grāmatnīca ir sniegusi patērētājiem daudz izdomātāku pieredzi, ko viņi nevar iegūt, iepērkoties tiešsaistē.

Flagmaņu Veikals

Zhuyeqing Green Tea

Flagmaņu Veikals Tējas dzeršanai ir nepieciešama gan labvēlīga vide, gan labs garastāvoklis. Dizainers prezentē mākoņu un kalnu motīvu, izmantojot brīvas rokas tintes krāsošanu, un slēgtajā ierobežotajā telpā apkaisa pāris skaistu ķīniešu ainavu gleznu. Izmantojot pielāgotus funkciju nesējus, dizainers patērētājiem ir radījis sensoro pieredzi, kas rada milzīgu juteklisku iespaidu.

Viesnīca

Park Zoo

Viesnīca Tas, bez šaubām, ir viesnīca, kuras pamatā ir dzīvnieku tēma. Tomēr dizaineri ne tikai izveidoja glītu un graciozu dzīvnieku formas instalāciju sēriju, lai intensīvi konkurējošā tirgū piesaistītu lielu uzmanību. Iedvesmojot telpu ar dziļu mīlestību pret dzīvniekiem, dizaineri pārveidoja viesnīcu par mākslas izstādi, kur klienti var novērot un sajust reālo situāciju, ar kuru šobrīd saskaras apdraudētie dzīvnieki.