Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Uzkodas

Have Fun Duck Gift Box

Uzkodas Dāvanu kaste “Have Fun Duck” ir īpaša dāvanu kaste jauniešiem. Iedvesmojoties no pikseļu stila rotaļlietām, spēlēm un filmām, dizains attēlo “ēdienu pilsētu” jauniešiem ar interesantām un detalizētām ilustrācijām. IP attēls tiks integrēts pilsētas ielās, un jaunieši mīl sportu, mūziku, hip-hop un citas izklaides aktivitātes. Izbaudiet jautras sporta spēles, baudot ēdienu, paužiet jaunu, jautru un laimīgu dzīvesveidu.

Pārtikas Iepakojums

Kuniichi

Pārtikas Iepakojums Tradicionālais japāņu konservētais ēdiens Tsukudani pasaulē nav plaši pazīstams. Sautēts ēdiens no sojas mērces, kurā apvienotas dažādas jūras veltes un sauszemes sastāvdaļas. Jaunajā iepakojumā ir deviņas etiķetes, kas izstrādātas, lai modernizētu tradicionālos japāņu modeļus un izteiktu sastāvdaļu īpašības. Jaunā zīmola logotips ir veidots ar cerībām turpināt šo tradīciju nākamos 100 gadus.

Medus

Ecological Journey Gift Box

Medus Medus dāvanu kastes dizains ir iedvesmots no Šenjondžas "ekoloģiskā ceļojuma" ar bagātīgiem savvaļas augiem un labu dabisko ekoloģisko vidi. Vietējās ekoloģiskās vides aizsardzība ir dizaina radošā tēma. Dizains pieņem tradicionālo ķīniešu mākslas darbu ar papīra griešanu un ēnu leļļu mākslu, lai parādītu vietējo dabisko ekoloģiju un piecus retus un apdraudētus pirmās klases aizsargājamus dzīvniekus. Uz iesaiņojuma materiāla tiek izmantota rupja zāle un koka papīrs, kas atspoguļo dabas un vides aizsardzības jēdzienu. Ārējo kārbu var izmantot kā izsmalcinātu uzglabāšanas kārbu atkārtotai izmantošanai.

Infografika Ar Animētu Gif

All In One Experience Consumption

Infografika Ar Animētu Gif Viss vienā pieredzē patērētā patēriņa projekts ir lielo datu infografika, kurā parādīta tāda informācija kā sarežģītu iepirkšanās centru apmeklētāju mērķis, veids un apmeklētāju patēriņš. Galveno saturu veido trīs reprezentatīvi ieskati, kas iegūti, analizējot lielos datus, un tie ir sakārtoti no augšas uz leju atbilstoši svarīguma secībai. Grafika tiek veikta, izmantojot izometriskas metodes, un tiek sagrupētas, izmantojot katra priekšmeta reprezentatīvo krāsu.

Filmas Plakāts

Mosaic Portrait

Filmas Plakāts Mākslas filma "Mozaīkas portrets" tika izlaista kā koncepcijas plakāts. Tas galvenokārt stāsta par meiteni, kurai tika uzbrukuši seksuāli. Baltajam parasti ir nāves metafora un šķīstības simbols. Šis plakāts izvēlas slēpt ziņu par "nāvi" aiz meitenes klusā un maigā stāvokļa, lai izceltu spēcīgākās emocijas aiz klusēšanas. Tajā pašā laikā dizaineris attēlā integrēja mākslinieciskos elementus un ierosinošos simbolus, izraisot plašāku filmu darbu domāšanu un izpēti.

Kristāla Gaismas Skulptūra

Grain and Fire Portal

Kristāla Gaismas Skulptūra Sastāvā no koka un kvarca kristāla, šajā organiskajā gaismas skulptūrā tiek izmantota ilgtspējīgi iegūta koksne no izturētas tīkkoka rezerves krājuma. Pēc tam gadu desmitiem ilgi saules, vēja un lietus ietekmē koks tiek veidots ar rokām, slīpēts, sadedzināts un pabeigts traukā, kurā var turēt LED apgaismojumu un kā dabisko difuzoru izmanto kvarca kristālus. Katrā skulptūrā tiek izmantoti 100% dabiski nemainīti kvarca kristāli, kas ir aptuveni 280 miljoni gadu veci. Tiek izmantotas dažādas koka apdares metodes, ieskaitot Shou Sugi Ban metodi, kur uguns tiek izmantota konservēšanai un kontrastējošai krāsai.