Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Sulas Iepakojums

Pure

Sulas Iepakojums Tīras sulas jēdziena pamats ir emocionāls elements. Izstrādātā nosaukšanas un dizaina koncepcija ir vērsta uz klienta jūtām un emocijām, un to mērķis ir apturēt cilvēku turpat blakus vajadzīgajā plauktā un likt viņam izvēlēties viņu no daudzu citu zīmolu klāsta. Iepakojums izsaka augļu ekstraktu iedarbību, krāsainos modeļus, kas tieši uzdrukāti uz stikla pudeles, kas atgādina augļu formu. Tas vizuāli uzsver dabisko produktu tēlu.

Mākslas Instalācija

Pretty Little Things

Mākslas Instalācija Pretty Little Things pēta medicīnisko pētījumu pasauli un sarežģītos attēlus, kas redzami zem mikroskopa, pārveidojot tos modernos abstraktos modeļos, izmantojot spilgtas fluro krāsu paletes sprādzienus. Vairāk nekā 250 metru garš un ar vairāk nekā 40 atsevišķiem mākslas darbiem tā ir liela mēroga instalācija, kas sabiedrības acīs demonstrē pētījumu skaistumu.

Instalācija

The Reflection Room

Instalācija Iedvesmojoties no sarkanās krāsas, kas simbolizē labu veiksmi ķīniešu kultūrā, Pārdomu istaba ir telpiska pieredze, kas pilnībā izveidota no sarkanajiem spoguļiem, lai izveidotu bezgalīgu telpu. Iekšpusē tipogrāfija spēlē auditorijas savienojumu ar katru no ķīniešu Jaunā gada galvenajām vērtībām un liek cilvēkiem padomāt par gadu, kas ir bijis, un par nākamo gadu.

Notikumu Aktivizēšana

Home

Notikumu Aktivizēšana Mājas ietver personīgās mājas nostalģiju un ir veco un jauno kombinācija. 1960. gada gleznas pārklāj aizmugurējo sienu, nelieli personiski piemiņas raksti ir izkaisīti pa visu displeju. Šīs lietas ir savstarpēji saistītas virkņu virknē, kas veidojas kā viens stāsts, un, gaidot to, kur skatītājs stāv, tas atklāj vēstījumu.

Mākslas Instalācija

The Future Sees You

Mākslas Instalācija Nākotne redz jūs iepazīstina ar optimisma skaistumu, ko izbauda jauns radošais pieaugušais - nākotnes domātāji, novatori, dizaineri un jūsu pasaules mākslinieki. Dinamisks vizuālais sižets, kas projicēts pa 30 logiem virs 5 līmeņiem, un acis mirdz ar spilgtu krāsu spektru, un dažreiz šķiet, ka tas seko pūlim, jo viņi ar pārliecību raugās naktī. Caur šīm acīm viņi redz nākotni, domātāju, novatoru, dizaineru un mākslinieku: rītdienas radošos darbus, kas mainīs pasauli.

Cigarešu Filtrs

X alarm

Cigarešu Filtrs X trauksme ir trauksme smēķētājiem, lai liktu viņiem saprast, ko viņi dara sev, kamēr viņi to dara. Šis dizains ir jaunas paaudzes cigarešu filtri. Šis dizains var labi aizstāt dārgas reklāmas pret smēķēšanu, un tam ir lielāka ietekme uz smēķētāju prātu nekā jebkurai citai negatīvai reklāmai. Tam ir ļoti vienkārša struktūra, filtri ir apzīmogoti ar neredzamu tinti, kas pārklāj skices negatīvo zonu un ar katru dvesmu skice parādīsies skaidrāka, tāpēc ar katru dvesmu jūs redzēsiet, ka jūsu sirds kļūst tumšāka un zināt, kas ar jums notiek.