Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Ziedu Statīvs

Eyes

Ziedu Statīvs Eyes ir ziedu statīvs visiem gadījumiem. Ovālais korpuss ir zelta folija un neregulāras atveres kā cilvēka acis, kas vienmēr meklē brīnišķīgas lietas Mātes dabā. Statīvs uzvedas kā filozofs. Tas lolo dabisko skaistumu un parāda visu pasauli pirms vai pēc tam, kad jūs to iededzat.

Maska

Billy Julie

Maska Šis dizains ir iedvesmots no mikroizteiksmes. Dizainers izvēlas Biliju un Džūliju divu veidu daudzpersonībām. Sarežģītie elementi tiek izveidoti, kāpnēm līdzīgas ģeometrijas orientāciju parametriski pielāgojot, pamatojoties uz sapinušos līkni ar starpsienām. Šī saskarne un tulks ir izveidots, lai cilvēki pārbaudītu savu sirdsapziņu.

Grima Palīgs

Eyelash Stand

Grima Palīgs Šis dizains pēta skropstu metaforu. Dizainere uzskata, ka skropstu pieaudzēšana ir personisku cerību centieni. Viņš veido skropstu statīvu kā dzīves ikonu vai miniatūru izrādes posmu. Šis statīvs simbolizē atgādinošu apņemšanos no rīta vai pirms gulētiešanas, īslaicīgi uzliekot skropstas pirms vai pēc uzlikšanas. Skropstu statīvs ir veids, kā atcerēties, ko kaut kas triviāls ir veicinājis personīgā ikdienas piedzīvojumā.

Tēmas Uzstādīšana

Dancing Cubes

Tēmas Uzstādīšana Šis dizains mijiedarbojas ar parādīto priekšmetu pēc moduļiem. Šis motīvu statīvs ir veidots ar pašizplešamu mehānismu, lai savienotu sešus vai vairāk kubus ar palielinātu mēroga vienību trīs perpendikulāros virzienos. Brīvās formas konfigurācija ar iegriezumiem padara savienojumu līdzīgu starp dejojošiem cilvēkiem. Nelielu caurumu izvietojums rada objekta izvietojuma struktūru ar lineārām daļām.

Korporatīvā Identitāte

film festival

Korporatīvā Identitāte "Kino, ahoy" bija sauklis Eiropas Kino festivāla otrajam izdevumam Kubā. Tā ir daļa no dizaina koncepcijas, kas vērsta uz ceļošanu kā kultūru savienošanas veidu. Dizains izsauc kruīza kuģa braucienu no Eiropas uz Havanu, kas piekrauts ar filmām. Festivāla ielūgumu un biļešu dizainu iedvesmoja pases un iekāpšanas kartes, kuras mūsdienās izmanto ceļotāji visā pasaulē. Ideja ceļot pa filmām mudina sabiedrību būt uztverošai un zinātkārai par kultūras apmaiņu.