Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Vinila Ieraksts

Tropical Lighthouse

Vinila Ieraksts Pēdējie 9 ir mūzikas emuārs bez žanra ierobežojumiem; tā iezīme ir piliena formas vāks un savienojums starp vizuālo komponentu un mūziku. Pēdējās 9 rada mūzikas kompilācijas, no kurām katra satur galveno mūzikas tēmu, kas atspoguļota vizuālajā koncepcijā. Tropiskā bāka ir 15. sērijas kompilācija. Projektu iedvesmoja tropisko mežu skaņas, un galvenā iedvesma ir mākslinieka un mūziķa Mtendere Mandowa mūzika. Šī projekta ietvaros tika izstrādāts vāks, reklāmas video un vinila disku iepakojums.

Vārīšanas Aerosols

Urban Cuisine

Vārīšanas Aerosols Ielas virtuve ir garšu, vielu, nopūtu un noslēpumu vieta. Bet arī par pārsteigumiem, koncepcijām, krāsām un atmiņām. Tā ir radīšanas vietne. Kvalitatīvs saturs vairs nav pievilcības ģenerēšanas pamatnoteikums, tagad galvenais ir pievienot emocionālu pieredzi. Ar šo iesaiņojumu šefpavārs kļūst par "grafiti mākslinieku", un klients kļūst par mākslas skatītāju. Jauna oriģināla un radoša emocionāla pieredze: Pilsētas virtuve. Receptei nav dvēseles, tā ir pavāre, kurai recepte jāpiešķir.

Maizes Ceptuvju Vizuālā Identitāte

Mangata Patisserie

Maizes Ceptuvju Vizuālā Identitāte Mångata tiek vizualizēta zviedru valodā kā romantiska aina, ko nakts jūrā rada mirdzošs, ceļam līdzīgs mēness atspoguļojums. Aina ir vizuāli pievilcīga un pietiekami īpaša, lai izveidotu zīmola tēlu. Krāsu palete, melns un zelts, atdarina arī tumšās jūras atmosfēru, un tas zīmolam piešķīra noslēpumainu, greznu pieskārienu.

Dzērienu Zīmols Un Iesaiņojums

Jus Cold Pressed Juicery

Dzērienu Zīmols Un Iesaiņojums Logotipu un iesaiņojumu izstrādāja vietējā firma M - N Associates. Iepakojums rada pareizu līdzsvaru starp to, ka esi jauns un gūžas, bet arī kaut kā skaists. Baltais sietspiedes logotips izskatās kontrastējošs attiecībā pret krāsaino saturu, un baltais vāciņš to akcentē. Pudeles trīsstūra struktūra ir piemērota, lai izveidotu trīs atsevišķus paneļus, vienu logotipam un divus, lai iegūtu informāciju, it īpaši detalizētu informāciju par apaļiem stūriem.

Alus Iepakojums

Okhota Strong

Alus Iepakojums Šīs pārveidošanas ideja ir parādīt produkta augsto ABV, izmantojot vizuāli atpazīstamu stingru materiālu - gofrētu metālu. Gofrēta metāla reljefs kļūst par galveno stikla pudeles motīvu, vienlaikus padarot to taustāmu un viegli noturējamu. Grafisko rakstu, kas atgādina gofrētu metālu, pārnes uz alumīniju, to var papildināt ar palielinātu diagonālo zīmola logotipu un modernizētu mednieka tēlu, padarot jauno dizainu dinamiskāku. Grafisks risinājums gan pudelei, gan kannai ir vienkāršs un viegli īstenojams. Drosmīgas krāsas un riecoši dizaina elementi pievilina mērķauditoriju un palielina plauktu redzamību.

Iepakojums

Stonage

Iepakojums Radoši apvienoti alkoholiskie dzērieni ar “izšķīdinoša iepakojuma” koncepciju, kūstošais akmens piešķir unikālu vērtību pretstatā tradicionālajam alkohola iesaiņojumam. Parastās iepakošanas procedūras atvēršanas vietā kausēšanas akmens ir paredzēts, lai izšķīst, nonākot saskarē ar augstas temperatūras virsmu. Kad spirta iepakojumu ielej ar karstu ūdeni, “marmora” parauga iepakojums izšķīst, kamēr klients ir gatavs baudīt dzērienu ar pašu gatavotu produktu. Tas ir jauns veids, kā izbaudīt alkoholiskos dzērienus un novērtēt tradicionālo vērtību.