Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Zīmola Identitāte

SioZEN

Zīmola Identitāte Siozen iepazīstina ar jaunu revolucionāru augsta līmeņa higiēnas sistēmu, kas unikāli pārveido jūsu kosmosa virsmas, rokas un gaisu spēcīgā mikrobu / toksiskā piesārņojuma aizsardzības sistēmā. Mūsdienu celtniecības metodes ir lieliskas, lai nodrošinātu mūs ar labāku energoefektivitāti un komfortu, bet tas maksā. Stingrākas un bez caurulēm balstītas ēkas veicina neskaitāmu piesārņotāju uzkrāšanos. Pat ja ēkas ventilācijas sistēma ir pareizi projektēta un labi uzturēta, iekštelpu piesārņojums joprojām ir nopietna problēma. Nepieciešamas jaunas pieejas.

Iepakojums

The Fruits Toilet Paper

Iepakojums Daudzi uzņēmumi un veikali visā Japānā klientiem piedāvā tualetes papīra rullīti kā jaunu dāvanu, lai parādītu viņu atzinību. Tualetes papīrs Fruit ir izveidots, lai pamudinātu klientus ar savu jauko stilu, kas ir lieliski piemērots šādiem gadījumiem. Ir 4 dizaini, no kuriem izvēlēties Kiwi, Zemene, Arbūzs un Apelsīns. Kopš paziņojuma par izstrādājuma dizainu un izlaišanu tas ir ieviests vairāk nekā 50 plašsaziņas līdzekļos, tostarp TV stacijās, žurnālos un vietnēs, 23 pilsētās 19 valstīs.

Kāpšanas Tornis

Wisdom Path

Kāpšanas Tornis Nefunkcionējošo ūdens torni darbnīcas vadība ir nolēmusi rekonstruēt, lai kļūtu par kāpšanas sienu. Atrodoties augstākajā vietā ap to, tas ir labi redzams ārpus darbnīcas. No tā paveras ainavisks skats uz Senežas ezeru, darbnīcas teritoriju un apkārt esošo priežu mežu. Pabeidzot studijas, studenti piedalās svinīgā kāpšanā uz torņa augšdaļu kā novērošanas punktu. Spirālveida kustība ap torni ir pieredzes iegūšanas procesa simbols. Un augstākais punkts ir dzīves pieredzes simbols, kas galu galā tiek pārveidots par gudrības akmeni.

Šaha Nūju Kūku Iepakojums

K & Q

Šaha Nūju Kūku Iepakojums Šis ir ceptu izstrādājumu (nūju kūku, finansētāju) iesaiņojuma dizains. Tā kā garuma un platuma attiecība ir 8: 1, šo piedurkņu malas ir ārkārtīgi garas un ir pārklātas ar dambrete. Raksts turpinās priekšpusē, kam ir arī centrālais logs, caur kuru var redzēt piedurknes saturu. Kad visas šajā dāvanu komplektā esošās astoņas piedurknes ir izlīdzinātas, tiek atklāts skaists šaha galdiņa raibs raksts. K & Q padara jūsu īpašo notikumu tikpat elegantu kā ķēniņa un karalienes tējas laiks.

Vafeļu Kūku Iesaiņojums

Miyabi Monaka

Vafeļu Kūku Iesaiņojums Šis ir vafeļu kūkas iepakojuma dizains, kas pildīts ar pupiņu ievārījumu. Pakas ir veidotas ar tatami motīviem, lai izsauktu japāņu istabu. Viņi papildus iepakojumiem nāca klajā ar piedurkņu stila pakešu dizainu. Tas ļāva (1) parādīt tradicionālo kamīnu, unikālu tējas istabas īpašību un (2) izveidot tējas istabas 2 paklāju, 3 paklāju, 4,5 paklāju, 18 paklāju un dažādos citos izmēros. Iepakojuma aizmugure ir dekorēta ar dizainparaugiem, kas nav tatami motīvi, tāpēc tos var pārdot atsevišķi.

Fotomāksla

Forgotten Paris

Fotomāksla Aizmirstās Parīze ir melnbaltas fotogrāfijas no Francijas galvaspilsētas vecajiem apakšzemes pazemes objektiem. Šis dizains ir repertuārs ar vietām, kuras zina tikai daži cilvēki, jo tās ir nelikumīgas un tām ir grūti piekļūt. Matthieu Bouvier desmit gadus pēta šīs bīstamās vietas, lai atklātu šo aizmirsto pagātni.