Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Grāmata

ZhuZi Art

Grāmata Nandzingas Zhuzi mākslas muzejs izdod grāmatu kolekciju sērijai par savāktajiem tradicionālās ķīniešu kaligrāfijas un glezniecības darbiem. Ar savu ilgo vēsturi un eleganto tehniku tradicionālās ķīniešu gleznas un kaligrāfija ir ļoti iecienītas ar savu māksliniecisko un praktisko pievilcību. Projektējot kolekciju, tika izmantotas abstraktas formas, krāsas un līnijas, lai radītu pastāvīgu juteklīgumu un uzsvērtu tukšo vietu skicē. Bez piepūles sakrīt ar māksliniekiem tradicionālās glezniecības un kaligrāfijas stilos.

Fotogrāfija

The Japanese Forest

Fotogrāfija Japānas mežs tiek ņemts no japāņu reliģiskā viedokļa. Viena no japāņu senajām reliģijām ir animisms. Animisms ir uzskats, ka nodomiem ir arī radījumiem, kas nav cilvēkveidīgi radījumi, klusās dabas (minerāli, artefakti utt.) Un neredzamām lietām. Fotografēšana ir līdzīga šai. Masaru Eguchi fotografē kaut ko tādu, kas rada sajūtu tēmā. Koki, zāle un minerāli izjūt dzīves gribu. Un pat tādi artefakti kā dambji, kas ilgu laiku palikuši dabā, izjūt gribu. Tikko jūs redzēsit neskarto dabu, nākotne redzēs pašreizējās ainavas.

Kosmētikas Kolekcija

Woman Flower

Kosmētikas Kolekcija Šī kolekcija ir iedvesmota no pārspīlētiem viduslaiku Eiropas dāmu apģērba stiliem un putna lidojuma formām. Dizainers ieguva abu formu formas un izmantoja tos kā radošus prototipus un apvienoja ar izstrādājuma dizainu, veidojot unikālu formu un modes izjūtu, parādot bagātīgu un dinamisku formu.

Grāmatas Dizains

Josef Koudelka Gypsies

Grāmatas Dizains Pasaulē atzītais fotogrāfs Žozefs Kudelka ir sarīkojis savas fotoizstādes daudzās pasaules valstīs. Pēc ilgas gaidīšanas Korejā beidzot tika organizēta čigānu tematikas izstāde Kudelka, un tika izgatavota viņa foto grāmata. Tā kā šī bija pirmā izstāde Korejā, autors pieprasīja, lai viņš vēlas izveidot grāmatu, lai viņš varētu sajust Koreju. Hangeul un Hanok ir korejiešu burti un arhitektūra, kas pārstāv Koreju. Teksts attiecas uz prātu, un arhitektūra nozīmē formu. Šo divu elementu iedvesmots, viņš vēlējās izveidot veidu, kā izteikt Korejas īpašības.

Publiskā Māksla

Flow With The Sprit Of Water

Publiskā Māksla Bieži vien sabiedrības vidi piesārņo iedzīvotāju savstarpējās un personiskās disonanses, kas apkārtnē rada redzamu un neredzamu haosu. Šo traucējumu neapzināta ietekme ir tāda, ka iedzīvotāji atjaunojas nemierīgi. Šis parastais un cikliskais uzbudinājums ietekmē ķermeni, prātu un garu. Skulptūras vada, kopj, attīra un stiprina telpas pozitīvo "chi", koncentrējoties uz patīkamiem un mierīgiem rezultātiem. Ar smalku vides maiņu sabiedrība tiek virzīta uz līdzsvaru starp iekšējo un ārējo realitāti.

Zīmola Dizains

Queen

Zīmola Dizains Paplašinātā dizaina pamatā ir karalienes un šaha galdiņa koncepcija. Izmantojot abas krāsas - melnu un zeltu -, dizains ir paredzēts, lai izteiktu augstās klases izjūtu un pārveidotu vizuālo tēlu. Papildus metāla un zelta līnijām, kuras tiek izmantotas pašā izstrādājumā, ainas elements ir veidots, lai kompensētu šaha kara iespaidu, un mēs izmantojam skatuves apgaismojuma koordināciju, lai radītu kara dūmus un gaismu.