Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Vietne

Tailor Made Fragrance

Vietne Tailor Made Fragrance radās no Itālijas uzņēmuma, kas specializējas primārā iepakojuma izstrādē un ražošanā aromātu, ādas kopšanas, krāsu kosmētikas un mājas aromātu nozarēs. Webgriffe uzdevums bija atbalstīt klientu biznesa stratēģiju, izstrādājot risinājumu, kas sekmēja zīmola atpazīstamību, un jaunās biznesa vienības atklāšana, kuras mērķis bija ļaut lietotājiem radīt unikālas un pilnībā pielāgotas smaržas, kas ir plaša rūpniecības izaugsmes procesa solis un B2B piedāvājuma segmentēšana.

Alus Etiķete

Carnetel

Alus Etiķete Alus etiķetes dizains jūgendstila stilā. Alus etiķetē ir arī daudz informācijas par alus pagatavošanas procesu. Dizains der arī divām dažādām pudelēm. To var izdarīt, vienkārši izdrukājot dizainu uz 100 procentu displeja un 70 procentiem. Etiķete ir savienota ar datu bāzi, kas nodrošina, ka katra pudele saņem unikālu uzpildes numuru.

Zīmola Identitāte

BlackDrop

Zīmola Identitāte Šis ir personāls zīmola stratēģijas un identitātes projekts. BlackDrop ir veikalu un zīmolu ķēde, kas pārdod un izplata kafiju. BlackDrop ir personīgs projekts, kas sākotnēji tika izstrādāts, lai noteiktu toni un radošo virzienu personiskai ārštata radošajai uzņēmējdarbībai. Šī zīmola identitāte ir izveidota, lai pozicionētu Aleksu kā uzticamu zīmolu konsultantu starta kopienā. BlackDrop apzīmē slidenu, mūsdienīgu, caurspīdīgu sākuma zīmolu, kura mērķis ir kļūt par mūžīgu, atpazīstamu un nozares vadošo zīmolu.

Fotogrāfiju Sērijas

U15

Fotogrāfiju Sērijas Mākslinieku projektā tiek izmantotas U15 ēkas iespējas, lai radītu asociāciju ar kolektīvās iztēlē esošajiem dabas elementiem. Izmantojot ēkas konstrukciju un tās daļas, kā tās krāsas un formas, viņi mēģina izsaukt specifiskākas vietas, piemēram, Ķīnas akmens mežu, Amerikas Velna torni, kā vispārīgas dabiskas ikonas, piemēram, ūdenskritumus, upes un akmeņainas nogāzes. Lai katrā attēlā piešķirtu atšķirīgu interpretāciju, mākslinieki ēku pēta, izmantojot minimālisma pieeju, izmantojot dažādus leņķus un perspektīvas.

Vietne

Travel

Vietne Dizains tika izmantots minimālisma stilā, lai nepārslogotu lietotāja pieredzi ar nevajadzīgu informāciju. Ceļojumu nozarē ir ļoti grūti izmantot minimālisma stilu, jo paralēli vienkāršam un skaidram dizainam lietotājam ir jāsaņem pilnīga informācija par savu ceļojumu, un to nav viegli apvienot.

Firmas

Leman Jewelry

Firmas Leman Jewelry jaunās identitātes vizuālais risinājums bija pilnīgi jauna sistēma, lai pakļautu greznību, izsmalcinātu, tomēr izsmalcinātu un minimālu sajūtu. Jaunais logotips, kuru iedvesmojis Leman darba process, viņu haute couture dizaina pakalpojums, izstrādājot visas dimanta formas, kas apņem zvaigznes vai dzirksti simbolu, izveido izsmalcinātu simbolu un atkārto arī dimanta spīdošo efektu. Pēc tam visi nodrošinājuma materiāli tika izgatavoti ar augstas kvalitātes detaļām, lai izceltu un bagātinātu visu jauno zīmola vizuālo elementu greznību.