Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Mūzikas Ieteikumu Pakalpojums

Musiac

Mūzikas Ieteikumu Pakalpojums Musiac ir muzikāls ieteikumu dzinējs, izmantojiet aktīvu līdzdalību, lai atrastu precīzas iespējas tā lietotājiem. Tā mērķis ir ierosināt alternatīvas saskarnes, lai izaicinātu algoritma autokrātiju. Informācijas filtrēšana ir kļuvusi par neizbēgamu meklēšanas metodi. Tomēr tas rada atbalss kameras efektus un ierobežo lietotājus viņu komforta zonā, stingri ievērojot viņu vēlmes. Lietotāji kļūst pasīvi un pārtrauc apšaubīt mašīnas piedāvātās iespējas. Pavadot laiku, lai pārskatītu iespējas, var pieaugt milzīgas bioizmaksas, bet tieši centieni rada jēgpilnu pieredzi.

Šķidrums

GuJingGong

Šķidrums Cilvēku nodotie kultūras stāsti ir uzrādīti uz iesaiņojuma, un pūķu dzeršanas paraugi ir rūpīgi izstrādāti. Pūķis tiek cienīts Ķīnā un simbolizē labvēlību. Ilustrācijā Pūķis iznāk dzert. Tā kā to piesaista vīns, tas svārstās ap vīna pudeli, pievienojot tādus tradicionālos elementus kā Ksjaņjuna, pils, kalns un upe, kas apstiprina leģendu par Gujingas cieņas vīnu. Pēc kastes atvēršanas būs kārtis papīra ar attēliem, lai pēc atvēršanas kastei būtu kopējais displeja efekts.

Wayfinding Sistēma

Airport Bremen

Wayfinding Sistēma Augsta kontrasta moderns dizains un skaidra informācija Hirarchie atšķir jauno sistēmu. Orientēšanās sistēma darbojas ātri un sniegs pozitīvu ieguldījumu pakalpojumu kvalitātē, ko atļauj lidosta. Svarīgākais līdzeklis blakus jauna fonta, atšķirīga bultas elementa izmantošanai ir dažādu, augsta kontrasta krāsu ieviešana. Tas jo īpaši attiecās uz funkcionāliem un psiholoģiskiem aspektiem, piemēram, labu redzamību, lasāmību un bez šķēršļiem reģistrētu informāciju. Tiek izmantoti jauni alumīnija korpusi ar mūsdienīgu, optimizētu LED apgaismojumu. Tika pievienoti apzīmējumu torņi.

Iepakojuma Jēdziens

Faberlic Supplements

Iepakojuma Jēdziens Mūsdienu pasaulē cilvēki pastāvīgi ir pakļauti ārēju negatīvu faktoru agresīvai iedarbībai. Slikta ekoloģija, aizņemts dzīves ritms megapolīzēs vai stresos palielina slodzi uz ķermeni. Lai normalizētu un uzlabotu ķermeņa funkcionālo stāvokli, tiek izmantoti papildinājumi. Šī projekta galvenā metafora ir kļuvusi par cilvēka labklājības uzlabošanas shēmu, izmantojot papildinājumus. Arī galvenais grafiskais elements atkārto burta F formu - pirmo burtu zīmola nosaukumā.

Māksla

Metamorphosis

Māksla Vietne atrodas Keihinas rūpniecības reģionā Tokijas piepilsētā. Smagu rūpniecības rūpnīcu dūmvados pastāvīgi izplūdušie dūmi var attēlot tādu negatīvu tēlu kā piesārņojums un materiālisms. Tomēr fotogrāfijas ir vērstas uz dažādiem rūpnīcu aspektiem, kas attēlo tā funkcionālo skaistumu. Dienas laikā caurules un konstrukcijas veido ģeometriskus modeļus ar līnijām un faktūru, un mērogs laika apstākļos, kas atrodas atmosfērā, rada cieņas gaisu. Naktīs telpas mainās uz noslēpumainu kosmisko cietoksni, kas 80. gados bija sci-fi filmām.

Izstādes Plakāts

Optics and Chromatics

Izstādes Plakāts Nosaukums Optika un hromatika norāda uz Gētes un Ņūtona diskusijām par krāsu būtību. Šīs debates pārstāv divu burtu formas kompozīciju sadursme: viena ir aprēķināta, ģeometriska, ar asām kontūrām, otra paļaujas uz impresionistisku krāsainu ēnu spēli. 2014. gadā šis dizains kalpoja par Pantone Plus sērijas mākslinieku vāku vāku.