Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Magnija Iepakojums

Kailani

Magnija Iepakojums Arome Agency darbi Kailani iesaiņojuma grafiskās identitātes un mākslinieciskās līnijas pamatā ir minimāls un tīrs dizains. Šis minimālisms atbilst produktam, kurā ir tikai viena sastāvdaļa - magnijs. Izvēlētā tipogrāfija ir spēcīga un tipizēta. Tas raksturo gan minerālā magnija stiprumu, gan produkta izturību, kas patērētājiem atjauno dzīvotspēju un enerģiju.

Vīna Pudele

Gabriel Meffre

Vīna Pudele Aromāts rada grafisko identitāti kolekcionāra traukam Gabrielam Meffre, kurš svin 80 gadus. Mēs strādājām pie raksturīga tā laika 30. gadu dizaina, ko grafiski simbolizēja sieviete ar vīna glāzi. Izmantotās krāsu plāksnes tiek akcentētas ar reljefu un ar karstu folijas apzīmogošanu, lai akcentētu kolekcijas pusi kolekcionāra pusē.

Pārtikas Iepakojums

Chips BCBG

Pārtikas Iepakojums Izaicinājums zīmola BCBG mikroshēmu iesaiņojumu realizēšanai bija virknes iepakojuma veikšana atbilstoši preču zīmes vispasaules principam. Iesaiņojumiem bija jābūt gan minimālistiskiem, gan moderniem, vienlaikus ar šo amatnieku pieskārienu kraukšķiem un to patīkamo un simpātisko pusi, kas atnes rakstzīmes, kas zīmētas ar pildspalvu. Aperitīvs ir patīkams brīdis, kas jājūt uz iepakojuma.

Darbvirsmas Instalēšana

Wood Storm

Darbvirsmas Instalēšana Wood Storm ir darbvirsmas instalācija vizuālai baudīšanai. Gaisa plūsmas turbulenci reālu padara koka aizkars, ko pastiprina ar gaismu, kas no apakšas izmesta pasaulei bez gravitācijas. Instalācija uzvedas kā bezgalīga dinamiska cilpa. Tas virza redzes līniju ap to, lai meklētu sākuma vai beigu punktu, jo auditorija patiesībā dejo ar vētru.

Interaktīvās Instalācijas

Falling Water

Interaktīvās Instalācijas Krītošais ūdens ir interaktīvu instalāciju komplekts, kas lietotājiem ļauj mainīt skrējiena ceļu ap kubu vai klucīšiem. Klucīšu un fāzētu strautu kombinācija rada statiska objekta un dinamiskas ūdens plūsmas kontrastu. Straumi var vilkt, lai redzētu, kā darbojas krelles, vai vienkārši novietot uz galda kā sasaluša ūdens ainu. Pērles tiek uzskatītas arī par vēlmēm, ko cilvēki izdara katru dienu. Vēlēšanām vajadzētu būt ķēdēm un mūžīgi skriet kā ūdenskritumam.

Rāmja Uzstādīšana

Missing Julie

Rāmja Uzstādīšana Šis dizains parāda rāmja uzstādīšanu un saskarni starp iekštelpām un āru, vai arī gaismas un ēnas. Tas sniedz izteiksmi, kamēr cilvēki, kas raugās ārpus kadra, gaida, kad kāds atgriezīsies. Dažādu veidu un izmēru stikla sfēras tiek izmantotas kā vēlmju un asaru simbols, lai norādītu uz emociju, kas, iespējams, slēpjas iekšpusē. Tērauda rāmis un kastes nosaka emociju robežu. Cilvēka sniegtā emocija var atšķirties no uztveres, tāpat kā attēli sfērās ir otrādi.