Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Notikumu Aktivizēšana

Home

Notikumu Aktivizēšana Mājas ietver personīgās mājas nostalģiju un ir veco un jauno kombinācija. 1960. gada gleznas pārklāj aizmugurējo sienu, nelieli personiski piemiņas raksti ir izkaisīti pa visu displeju. Šīs lietas ir savstarpēji saistītas virkņu virknē, kas veidojas kā viens stāsts, un, gaidot to, kur skatītājs stāv, tas atklāj vēstījumu.

Mākslas Instalācija

The Future Sees You

Mākslas Instalācija Nākotne redz jūs iepazīstina ar optimisma skaistumu, ko izbauda jauns radošais pieaugušais - nākotnes domātāji, novatori, dizaineri un jūsu pasaules mākslinieki. Dinamisks vizuālais sižets, kas projicēts pa 30 logiem virs 5 līmeņiem, un acis mirdz ar spilgtu krāsu spektru, un dažreiz šķiet, ka tas seko pūlim, jo viņi ar pārliecību raugās naktī. Caur šīm acīm viņi redz nākotni, domātāju, novatoru, dizaineru un mākslinieku: rītdienas radošos darbus, kas mainīs pasauli.

Cigarešu Filtrs

X alarm

Cigarešu Filtrs X trauksme ir trauksme smēķētājiem, lai liktu viņiem saprast, ko viņi dara sev, kamēr viņi to dara. Šis dizains ir jaunas paaudzes cigarešu filtri. Šis dizains var labi aizstāt dārgas reklāmas pret smēķēšanu, un tam ir lielāka ietekme uz smēķētāju prātu nekā jebkurai citai negatīvai reklāmai. Tam ir ļoti vienkārša struktūra, filtri ir apzīmogoti ar neredzamu tinti, kas pārklāj skices negatīvo zonu un ar katru dvesmu skice parādīsies skaidrāka, tāpēc ar katru dvesmu jūs redzēsiet, ka jūsu sirds kļūst tumšāka un zināt, kas ar jums notiek.

Magnija Iepakojums

Kailani

Magnija Iepakojums Arome Agency darbi Kailani iesaiņojuma grafiskās identitātes un mākslinieciskās līnijas pamatā ir minimāls un tīrs dizains. Šis minimālisms atbilst produktam, kurā ir tikai viena sastāvdaļa - magnijs. Izvēlētā tipogrāfija ir spēcīga un tipizēta. Tas raksturo gan minerālā magnija stiprumu, gan produkta izturību, kas patērētājiem atjauno dzīvotspēju un enerģiju.

Vīna Pudele

Gabriel Meffre

Vīna Pudele Aromāts rada grafisko identitāti kolekcionāra traukam Gabrielam Meffre, kurš svin 80 gadus. Mēs strādājām pie raksturīga tā laika 30. gadu dizaina, ko grafiski simbolizēja sieviete ar vīna glāzi. Izmantotās krāsu plāksnes tiek akcentētas ar reljefu un ar karstu folijas apzīmogošanu, lai akcentētu kolekcijas pusi kolekcionāra pusē.

Pārtikas Iepakojums

Chips BCBG

Pārtikas Iepakojums Izaicinājums zīmola BCBG mikroshēmu iesaiņojumu realizēšanai bija virknes iepakojuma veikšana atbilstoši preču zīmes vispasaules principam. Iesaiņojumiem bija jābūt gan minimālistiskiem, gan moderniem, vienlaikus ar šo amatnieku pieskārienu kraukšķiem un to patīkamo un simpātisko pusi, kas atnes rakstzīmes, kas zīmētas ar pildspalvu. Aperitīvs ir patīkams brīdis, kas jājūt uz iepakojuma.