Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Šķidrums

GuJingGong

Šķidrums Cilvēku nodotie kultūras stāsti ir uzrādīti uz iesaiņojuma, un pūķu dzeršanas paraugi ir rūpīgi izstrādāti. Pūķis tiek cienīts Ķīnā un simbolizē labvēlību. Ilustrācijā Pūķis iznāk dzert. Tā kā to piesaista vīns, tas svārstās ap vīna pudeli, pievienojot tādus tradicionālos elementus kā Ksjaņjuna, pils, kalns un upe, kas apstiprina leģendu par Gujingas cieņas vīnu. Pēc kastes atvēršanas būs kārtis papīra ar attēliem, lai pēc atvēršanas kastei būtu kopējais displeja efekts.

Projekta nosaukums : GuJingGong, Dizaineru vārds : Cheng Tian Sheng, Klienta vārds : YUTO.

GuJingGong Šķidrums

Šis lieliskais dizains ir zelta dizaina balvas ieguvējs apgaismes produktu un apgaismes projektu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt zelta godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus citus jaunus, inovatīvus, oriģinālus un radošus apgaismes izstrādājumu un apgaismojuma projektu dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.