Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Pilsētas Skulptūras

Santander World

Pilsētas Skulptūras Santander World ir publisks mākslas pasākums, kas sastāv no skulptūru grupas, kas svin mākslu un apņem Santander pilsētu (Spānija), gatavojoties pasaules čempionātam burāšanā 2014. gadā Santander. Skulptūru augstums ir 4,2 metri, tās ir izgatavotas no lokšņu tērauda un katra no tām no tiem ir dažādu vizuālo mākslinieku darbi. Katrs no gabaliem konceptuāli atspoguļo kultūru, kas ir viens no 5 kontinentiem. Ir jēga pārstāvēt mīlestību un cieņu pret kultūras daudzveidību kā miera instrumentu no dažādu mākslinieku acīm un parādīt, ka sabiedrība ar daudzveidību atbalsta atvērtas rokas.

Projekta nosaukums : Santander World, Dizaineru vārds : Jose Angel Cicero, Klienta vārds : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Pilsētas Skulptūras

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.