Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Logotipa Dizains

Buckets of Love

Logotipa Dizains Projekts sociālam uzņēmumam Pnompeņā (Alma Café), kas palīdz trūcīgajiem, izmantojot kampaņu “Buckets of Love”. Ziedojot nelielu summu, trūcīgajiem ciema ļaudīm, kuriem tā nepieciešama, tiek ziedota kausi, kurā ir pārtika, eļļa un nepieciešamās lietas. Dalieties mīlestības dāvanā. Ideja bija vienkārša, ar spaiņiem, kas pilni ar grafiskām sirdīm, kas attēlo mīlestību. Attēlojot to izliešanu, tas nozīmē, ka trūcīgajiem tiek rādīta duša ar nepieciešamo mīlestību. Kausam ir smaidīga seja, kas izgaismo ne tikai saņēmēju, bet arī sūtītāju. Neliels mīlestības žests iet tālu.

Projekta nosaukums : Buckets of Love, Dizaineru vārds : Lawrens Tan, Klienta vārds : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Logotipa Dizains

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.