Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Apgaismes Ķermeņi

Yazz

Apgaismes Ķermeņi Yazz ir jautrs apgaismes ķermeņi, kas izgatavoti no salokāmiem pusstingriem vadiem, ļaujot lietotājam izliekties jebkurā formā vai formā, kas piemērota viņu noskaņojumam. Tam ir arī pievienots domkrats, kas ļauj ērti apvienot vairāk nekā vienu ierīci. Yazz ir arī estētiski pievilcīgs, lietotājam draudzīgs un ekonomisks. Koncepcija radās no idejas samazināt apgaismojumu līdz tā pamata elementiem kā skaistuma galīgajai izpausmei, nezaudējot estētisko triecienu apgaismojumu, jo rūpnieciskais minimālisms pati par sevi ir māksla.

Projekta nosaukums : Yazz, Dizaineru vārds : Dalia Sadany, Klienta vārds : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Apgaismes Ķermeņi

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.