Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Pacienta Uzraudzības Sistēma

Touch Free Life Care

Pacienta Uzraudzības Sistēma Glābšanas gulta, kurai nav pieskāriena, ir izgatavota ar iestrādātām mikroshēmām, lai uzraudzītu fizioloģiskās funkcijas. Pacienti ar intuitīvu saskarni var kontrolēt matrača temperatūru un gultas stāvokli, neveicot zvana medmāsai šo uzdevumu veikšanai. Arī šo ekrānu māsa izmanto, lai uzturētu ievadīto narkotiku un šķidrumu reģistru, kas pēc tam tiek nosūtīts uz saskarni medmāsas stacijā. Medmāsas stacijas saskarne parāda un brīdina par visām parametru izmaiņām, piemēram, pacienta ķermeņa temperatūru, asinsspiedienu, miega režīmu un mitruma līmeni. Tādējādi, izmantojot tlc, var ietaupīt daudz darbinieku stundu.

Projekta nosaukums : Touch Free Life Care, Dizaineru vārds : nikita chandekar, Klienta vārds : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Pacienta Uzraudzības Sistēma

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.