Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Klienta Konfigurējama Automobiļu Sistēma

Supercar System

Klienta Konfigurējama Automobiļu Sistēma Supercar sistēma ir atpūtas automašīna, kuru klients var viegli konfigurēt, lai apmierinātu mainīgās veiktspējas, stila un budžeta vēlmes. Klienti var konfigurēt un pārkonfigurēt savu transportlīdzekli lielos un mazos veidos, nepieprasot īpašus instrumentus vai prasmes, Supercar sistēma demokratizē dizaina lēmumus prom no ražotāja un klienta rokās, kur viņi pieder. Uzliekot klientam atbildīgu par dizainu un specifikāciju, tiek izveidots ilgtspējīgs produkts, kas mazina plānoto O.EM novecošanos. ražotāji.

Projekta nosaukums : Supercar System, Dizaineru vārds : Paolo Tiramani, Klienta vārds : Supercar System.

Supercar System Klienta Konfigurējama Automobiļu Sistēma

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.