Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Viesnīca

Sheraton Bursa

Viesnīca Animācijai vajadzētu būt plaša spektra modelēšanai, kas sniedz norādījumus katrai viesnīcas daļai. Dažādās koplietošanas telpās, ieskaitot vestibilu, konferenču zāles, galveno restorānu, fitnesa un spa centru, turku pirti un VIP turku pirtis, masāžas telpas , izpildvaras zāle, baseins, atpūtas istabas un turklāt standarta istabas, apartamenti un prezidenta komplekts tika modelēti 4 mēnešos. Visi modelētie laukumi tika pārveidoti par 4,30 sekunžu animāciju ar 6750 kadriem pēc sešdesmit dienu ilgas renderēšanas. Šī animācija kļuva par svarīgs elements Sheraton Bursa ieviešanā.

Projekta nosaukums : Sheraton Bursa, Dizaineru vārds : Ayhan Güneri, Klienta vārds : SHERATON BURSA / ATOLYE A MIMARLIK.

Sheraton Bursa Viesnīca

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.