Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Flagmaņu Veikals

Lenovo

Flagmaņu Veikals Lenovo flagmaņu veikala mērķis ir uzlabot zīmola tēlu, nodrošinot auditoriju ar platformu, kas ļauj mijiedarboties un dalīties, izmantojot veikalā izveidoto dzīvesveidu, servisu un pieredzi. Dizaina koncepcija ir izstrādāta, pamatojoties uz misiju panākt pāreju no skaitļošanas ierīču ražotāja uz vadošo zīmolu patērētāju elektronikas piegādātāju vidū.

Projekta nosaukums : Lenovo, Dizaineru vārds : Johnson Li, Klienta vārds : Lenovo (Beijing) Ltd..

Lenovo Flagmaņu Veikals

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.