Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kafijas Galdiņš Un Pusdienu Galds

Air table

Kafijas Galdiņš Un Pusdienu Galds Tas, kā to var viegli pārvietot no zema kafijas galda uz pilnu pusdienu istabas galdu vai pat uz galda, ir diezgan interesants. Metāla caurules var pagriezt divās dažādās pozīcijās. Koka dēļus pagriež ar eņģēm, kas ļauj palielināt galda virsmu. Šīs mēbeles nosaukums iedvesmo MacBook Air, pateicoties tā vieglajai sajūtai gan fiziski, gan vizuāli.

Projekta nosaukums : Air table, Dizaineru vārds : Claudio Sibille, Klienta vārds : M3 Claudio Sibille.

Air table Kafijas Galdiņš Un Pusdienu Galds

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.