Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Ratiņu Pudeļu Turētājs

Baretto

Ratiņu Pudeļu Turētājs Parastais plastmasas kaste, ko pēdējās desmitgadēs izmantojis stikla pudeļu pārvadāšanai, izturīgs, funkcionāls, kā arī biznesa komunikācijas līdzeklis, ir atdzimis ar tādām pašām īpašībām nelielā joslā, kas pārvietojas uz riteņiem. Bārs, pudeles turētājs kopā ar nelielu darba virsmu un visu vienā objektā, kuru var nokrāsot bezgalīgā krāsu un zīmolu skalā un kas ražots ierobežotā skaitā gabalu. Zīmola plastmasas kastu atkārtota izmantošana piešķir tai vintage sajūtu, kas vienlaikus ir moderns. Tas ir ne tikai pārstrādes jautājums, bet arī funkcijas atkārtota interpretācija.

Projekta nosaukums : Baretto, Dizaineru vārds : boattiverga studio, Klienta vārds : boattiverga studio.

Baretto Ratiņu Pudeļu Turētājs

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.