Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Vizuālā Māksla

Loving Nature

Vizuālā Māksla Mīloša daba ir mākslas darbu projekts, kas atsaucas uz mīlestību un cieņu pret dabu, pret visām dzīvajām būtnēm. Katrā gleznā Gabriela Delgado īpašu uzmanību pievērš krāsai, uzmanīgi izvēloties elementus, kas sajaucas ar harmoniju, lai iegūtu sulīgu, bet vienkāršu apdari. Pētījums un viņas patiesā mīlestība pret dizainu dod tai intuitīvu spēju radīt dinamiskas krāsas gabalus ar plankuma elementiem, sākot no fantastiskiem līdz ģeniāliem. Viņas kultūra un personīgā pieredze veido kompozīcijas unikālos vizuālos stāstījumos, kas noteikti izdaiļos jebkuru atmosfēru ar dabu un dzīvespriecību.

Projekta nosaukums : Loving Nature, Dizaineru vārds : Gabriela Delgado, Klienta vārds : GD Studio C.A.

Loving Nature Vizuālā Māksla

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.