Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Mūsdienu Qipao

The Remains

Mūsdienu Qipao Iedvesma nāk no ķīniešu relikvijām, visizplatītākā ir “keramika”, kas ir vispopulārākā neatkarīgi no karaļa un cilvēkiem. Manā pētījumā pat šodien galvenie ķīniešu estētiskās modes standarti un Feng Shui (interjera un vides dizains) nav mainīti. Viņiem patīk caurskatīšana, slāņošana un vēlēšanās. Es vēlētos noformēt Qipao, lai keramikas nozīmi un īpašību no vecās dinastijas pārvērstu mūsdienu modē. Un provocē cilvēkus, kuri ir aizmirsuši savu kultūru un etnisko piederību, kad mēs esam i paaudzē.

Projekta nosaukums : The Remains, Dizaineru vārds : So Yau Kai, Klienta vārds : KaiSo Styling Produce.

The Remains Mūsdienu Qipao

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.