Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Organiskā Olīveļļa

Epsilon

Organiskā Olīveļļa Epsilon olīveļļa ir ierobežota daudzuma produkts no organiskām olīvu birzēm. Viss ražošanas process tiek veikts ar rokām, izmantojot tradicionālās metodes, un olīveļļa tiek iepildīta pudelēs nefiltrēta. Mēs izstrādājām šo iesaiņojumu, cenšoties nodrošināt, ka patērētājs no dzirnavām patērēs ļoti barojoša produkta jutīgās sastāvdaļas bez jebkādām izmaiņām. Mēs izmantojam pudeli Quadrotta, kas aizsargāta ar aptinumu, sasieta ar ādu un ievietota rokām darinātā koka kastē, aizzīmogota ar blīvējošu vasku. Tātad patērētāji zina, ka produkts nāca tieši no dzirnavām bez jebkādas iejaukšanās.

Projekta nosaukums : Epsilon, Dizaineru vārds : George Gouvianakis, Klienta vārds : Geronymakis George, Organic Farmer/Producer.

Epsilon Organiskā Olīveļļa

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.