Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kūku Statīvs

Temple

Kūku Statīvs No pieaugošās mājas cepšanas popularitātes mēs redzējām nepieciešamību pēc mūsdienīga izskata mūsdienu kūku statīva, ko varētu viegli uzglabāt skapī vai zīmējumā. Viegli tīrāms un mazgājams trauku mazgājamā mašīnā. Temple ir viegli saliekams un intuitīvs, slīdot plāksnes virs centrālās konusveida mugurkaula. Izjaukšana ir tikpat vienkārša, vienkārši atbīdot tos atpakaļ. Krautņotājs visus četrus galvenos elementus tur kopā. Krautņotājs palīdz visus elementus turēt kopā daudzstūrveida kompaktai uzglabāšanai. Dažādiem gadījumiem varat izmantot dažādas plākšņu konfigurācijas.

Projekta nosaukums : Temple, Dizaineru vārds : Chris Woodward, Klienta vārds : CWD ltd .

Temple Kūku Statīvs

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.